gym in Croatia

About 201 results.

Mirrors for Training Ltd

14 Modular Court, WV10 7DE Wolverhampton, United Kingdom

PremiumMirrors For Training Limited founded in 2006, is a family business, based in a purpose built manufacturing facility in Wolverhampton, West Midlands. We supply made to measure mirrors to customers…

Sparta Gym

Medarska ulica 69, 10090 Zagreb, Croatia

AEROfitness SPARTA Gym prostire se na 1500 m2. Sastoji se od cardio zone, velikog broja sprava za vježbanje, prostora za kružne treninge, borilačke sportove

Power Gym Velika Gorica

Ulica Matije Slatinskog 5, 10410 Velika Gorica, Croatia

Fitness centar Power Gym je vodeći, najveći, najopremljeniji sportski centar na području grada Velike Gorice.

Underground Gym

Radauševa ulica 3, 10000 Zagreb, Croatia

Underground Gym je fitness centar na Ravnicama koji vam nudi različite sadržaje kao što su teretana, sauna, masaže, grupni treninzi i još mnogo toga...

XXL Gym

Bosanska ulica 2c, 31000 Osijek, Croatia

Članovi XXL fitnes centra na raspolaganju imaju 2000m² "open space" prostora za vježbanje na dvije lokacije, preko 250 radnih jedinica i 5 dvorana za grupe.

Ultimate Performance Gym

Zagrebačka cesta 194, 10000 Zagreb, Croatia

Ultimate Performance je sportsko-specifični trening program posvećen poboljšanju tehnike, sportske izvedbe i sveukupnog potencijala.

D-GYM Sibenik

Obala Jerka Šižgorića 1, 22000 Šibenik, Croatia

Basic Gym One

Zagrebački velesajam, paviljon br. 6/1. kat, 10000 Zagreb, Croatia

Blue Gym

Istarska b.b., 51000 Rijeka, Croatia

Legendarne riječke teretane, pridruži nam se i treniraj s pravom ekipom u dva najbolja kluba: Fitness Blue Gym na Belvederu i Kantridi!

Blue Gym

Izviđačka ulica 13, 51000 Rijeka, Croatia

Bluegym Web Shop - Velika online ponuda sportske i fitness opreme uz sigurnu kupovinu, program vjernosti te besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300kn. Utezi i šipke, Funkcionalni trening, Car…

Blue Gym

Istarska b.b., 51000 Rijeka, Croatia

Legendarne riječke teretane, pridruži nam se i treniraj s pravom ekipom u dva najbolja kluba: Fitness Blue Gym na Belvederu i Kantridi!

Grappling Klub Slavonski Brod

Naselje Andrije Hebranga 6/3, 35000 Slavonski Brod, Croatia

U klubu se trenira brazilski jiu jitsu i grappling. Dio smo tima RIO GRAPPLING CLUB pod vodstvom sensei Roberta Atalle. Uvijek otvoreni za nove clanove

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Ulica Mate Ujevića 18, 35000 Slavonski Brod, Croatia

Želite trenirati i dovesti svoje tijelo u TOP formu! Pošaljite nam upit za probni trening i pridružite nam se na Spartan treninzima.

Sports Center Patinaggio

Ulica cara Emina 12, 52100 Pula, Croatia

None

S Pole Dance

Ulica Marsovog polja 6, 52100 Pula, Croatia

S Pole Dance je prva aktivna udruga u Puli za promociju sportskog plesa na šipci. Članovima nudimo mogućnost plesnog, sportskog ili kombiniranog treniranja. Naš fokus (uz zagrijavanje i razgibava…

Fitness Top Form

Verdijeva ulica 1A, 51000 Rijeka, Croatia

Fitness Top Form teretana opremljena je vrhunskim američkim cybex spravama, a treninzi se vode pod stručnim vodstvom uz bogatu ponudu grupnih programa.

Fitness-Centar Trend

Ulica Drage Gervaisa 7, 10000 Zagreb, Croatia

teretana, fitness, trend, špansko, spansko

Gyms4you Nova Galerija

Zagrebačka avenija 104, 10000 Zagreb, Croatia

Naš sedmi fitness centar otvoren je u Centru Nova Galerija. Suvremen i prostran centar je u potpunosti prilagođen namjeni te zadovoljava najviše standarde.

Gyms4you Bundek

Ulica Damira Tomljanovića 11, 10000 Zagreb, Croatia

Naš prvi fitness centar otvoren je u Centru Bundek. Suvremen i prostran centar je u potpunosti prilagođen namjeni te zadovoljava najviše standarde.

Gyms4you VMD

Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb, Croatia

Naš drugi fitness centar otvoren je u Centru Bundek. Suvremen i prostran centar je u potpunosti prilagođen namjeni te zadovoljava najviše standarde.

FirstFitness & SquashTower

Zavrtnica 17, 10000 Zagreb, Croatia

FirstFitness je vrhunski opremljen Fitness i Squash centar u zagrebu. Pružamo usluge teretane, brojnih grupnih programa, squash terene, stolni tenis i dr.

FITNESS KLUB SAMOBOR

Ulica Matije Gupca 7, 10430 Samobor, Croatia

Fitness klub Samobor se prostire na cca 400m2 novouređenog i odlično opremljenog prostora. Očekuje vas ugodna i prijateljska atmosfera, te ljubazni treneri.

Gyms4you Dubrava

Avenija Dubrava 33, 10040 Zagreb, Croatia

Naš treći fitness centar otvoren je u Dubravi. Suvremen i prostran centar je u potpunosti prilagođen namjeni te zadovoljava najviše standarde.

Sportski centar Mali dom

Štefanovec ulica 37, 10000 Zagreb, Croatia

Svojim smještajem u prekrasnom zelenilu Dotršćinske šume, samo 2km od Dubrave, sportski centar Mali Dom pravo je mjesto za vaše opuštanje i rekreaciju.

American Top Team Europe

Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb, Croatia

ATT Europe prva je službena podružnica American Top Team-a u Europi. U programu rada dvorane možete pronaći MMA, BJJ, Kickbox, Iron Core i CrossFit treninge i programe pod stručnim vodstvom trene…

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Ulica Mate Ujevića 18, 35000 Slavonski Brod, Croatia

Želite trenirati i dovesti svoje tijelo u TOP formu! Pošaljite nam upit za probni trening i pridružite nam se na Spartan treninzima.